Het Bedrijf

 

Wij verzorgen professionele en complete bestratingen voor zowel bedrijven als particulieren. We zijn een vakkundig bedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende bestratingwerkzaamheden. Hierbij moet u denken aan; sierbestrating, industriële bestrating, wegenbestrating, parkeerterreinen, etc..
Om u een beeld te geven van onze bestratingen verwijzen wij u naar onze portofolio.

Om het project naar wens uit te voeren werken we met moderne machines en ervaren stratenmakers die betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Dit is een eerste vereiste voor ons, aangezien de uitstraling mede wordt bepaald door het vakmanschap van de stratenmaker. Dit alles wordt met eigen materiaal uitgevoerd. Wij beschikken over verschillende trilplaten, hydraulische knippers, tegeldonkeys, rolmopsen en een knikmops. Deze laatste wordt gebruikt voor het machinaal bestraten welke, door de arbeidsinspectie, wordt verplicht voor het bestraten van oppervlaktes groter dan 1500 m2.

Doordat wij nauw samenwerken met diverse leveranciers, kunnen wij tegen gereduceerde prijzen stenen en tuinaccessoires leveren.

Tevens zijn we een gerenommeerd erkend leerbedrijf. In samenwerking met hun mentor begeleiden wij jongeren in hun leertraject.